RING OSS - 018-444 54 58

Industriportar Uppsala

RING OSS - 018-444 54 58

Garageport

Vi hjälper dig förutom med industriportar i Uppsala även med garageportar i Uppsala

Förutom industriportar i Uppsala så hjälper vi även privatpersoner med garageportar och speciallösningar för olika bostadsgarage. Själva garageporten har en viktig funktion för ditt garage. Vilken port som passar beror helt enkelt på vilken utformning och användningsområde som garaget har. 

Kontakta oss redan idag ifall du vill veta mer om garageportar eller industriportar i Uppsala!

Att tänka på när du vill byta garageport i Uppsala

Garageporten är en stor del av det som syns utåt på ett garage eller husbyggnad, precis som våra industriportar i Uppsala. Därför kan det vara bra att ha en uppfattning om vad man är ute efter när man ska montera upp nya garageportar i Uppsala. Här är det viktigt att du hittar något som faller dig i smaken och som också har en optimal funktion för dig som användare. 

Innan du väljer din garageport i Uppsala

Hur använder du ditt garage? Det är viktigt att tänka på hur utrymmet ser ut både utanför och innanför garaget, finns det plats för alla typer av portar eller är det några som kanske passar bättre? 

Tips: Tänk på att din garageport ska passa ditt hus också. Att ge garageporten samma färg som ytterdörren gör intrycket mer enhetligt till exempel.

Vilken typ av garageport i Uppsala vill du ha?

Vanliga garageportar i Uppsala brukar vara takskjutport, vipport och vikport. Takskjutport är en praktisk garageport om du har högt i tak i ditt garage och behöver plats framför garageporten. En vipport öppnas genom att du tar i handtaget på framsidan och lyfter. Fördelen med att ha en vipport är att den är lätt att använda och kan passa för alla personer i hushållet. En vikport kommer att vika sig när du ska öppna den och tar därför upp mindre yta fram- och baktill när den öppnas. 

Automatisk eller manuell öppning av din garageport? 

Precis som för våra industriportar i Uppsala kan man även ha automatisk öppning av sin garageport. Automatisk eller manuell öppning kan vara en smaksak men det finns fördelar för båda. Med en manuell port så kan du slippa teknik som kan strula eller gå sönder men å andra sidan så innebär den automatiska öppningen att porten öppnas på det mest skonsamt möjliga sätt.

Är du är i behov av industriportar i Uppsala eller en garageport?

Vi hjälper dig med installation och montering av industriportar i Uppsala och garageportar. Med mer än 30 år i branschen för industriportar i Uppsala så är vi en etablerad leverantör och samarbetspartner till flera av Sveriges största portföretag. 
Kontakta oss för en offert för antingen industriportar i Uppsala eller garageportar!