RING OSS - 018-444 54 58

Industriportar Uppsala

RING OSS - 018-444 54 58

Industriportar

Vi kan erbjuda ett brett urval av industriportar i Uppsala

Vi levererar och monterar industriportar i Uppsala och kan sedan hjälpa dig vid både service och reparation. Med vår långa erfarenhet kan vi skräddarsy lösningar efter dina behov. Bland våra industriportar i Uppsala hittar du bland annat takskjutportar, vipportar, grindar och garageportar.

Du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt port för ditt behov. 

Vi har ett stort urval av industriportar i Uppsala

Vi ser till att hitta rätt industriportar i Uppsala som passar för just dig. Vi vet, valen är många men vi hjälper dig med både köp och montering så att du får prisvärda industriportar i Uppsala med kvalitet som är anpassad för din verksamhet. Plus att du också slipper onödiga kostnader i framtiden. 

Takskjutport

Det finns många fördelar med en takskjutport, de är bland annat smidiga, lätta att öppna och sparar plats utanför garaget. En takskjutport kan öppnas vertikalt och tar därför i princip ingen plats alls i öppet läget. 

Vikport

Vikportar är robusta industriportar som tar liten plats. Den består av flera portblad som är sammanfogade med gångjärn och som sedan viks ihop vertikalt vid öppning. 

Snabbrullport

Snabbrullporten är en port som kan användas både inomhus och utomhus och som kan öppnas och stängas med hög hastighet. Porten används ofta för att avgränsa olika arbetsmiljöer och konstruktionen gör den driftsäker, enkel att installera och reparera.

Vipport  

Vipportars konstruktion är både enkel och en av de industriportar i Uppsala som funnits längst. De är enkla att montera och underhålla, men en nackdel är att de kräver stort utrymme både framför och inuti garaget.

Garageport

Förutom industriportar i Uppsala så hjälper vi även till med garageportar. Det finns flera faktorer som spelar roll när du ska välja garageport och det är bland annat vilket utformning du har på garaget och vilken användningsområde som ditt garage har. 

Kontakta oss om du vill ha hjälp med industriportar i Uppsala!