RING OSS - 018-444 54 58

Industriportar Uppsala

RING OSS - 018-444 54 58

Om oss

Vi erbjuder specialanpassade industriportar i Uppsala

År 2002 startades BGM Portteknik som sedan 2014 ombildades till ett aktiebolag och bytte då namn till Door Technique Sweden. Företaget har idag mer än 30 års erfarenhet inom industriportar i Uppsala, och är idag en etablerad leverantör och samarbetspartner till flera av Sveriges största portföretag. Vi arbetar med allt från försäljning, montage och service av industriportar i Uppsala och därför kan du lita på att du får rätt kompetens när du anlitar oss.

Vill du veta mer? Kontakta oss! Vi kan även erbjuda akut service och underhållsservice enligt avtal eller överenskommelse. 

Vi skräddarsyr industriportar i Uppsala efter dina behov

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet kan vi skräddarsy lösningar för dina industriportar i Uppsala. Bland våra industriportar i Uppsala hittar du bland annat takskjutportar, vikportar, grindar och garageportar. Vi erbjuder även övriga produkter som ståldörrar och specialportar till företag samt tillbehör till de flesta förekommande industriportarna på marknaden. Till privatpersoner kan vi erbjuda utöver garageportar och tillbehör även kompletta uterum för villor.

”Vår målsättning är att våra leveranser alltid ska ske i rätt kvantitet och med rätt kvalitet och i avtalad tid”

En kompetent och komplett portpartner inom industriportar i Uppsala

Vårt mål är att ge våra kunder bästa möjliga service och tjänster av högsta kvalitet. Vi värdesätter varenda kund och arbetar alltid aktivt med att utveckla effektiva lösningar när det gäller industriportar i Uppsala. Därför har vi även ett stort utbud av industriportar i Uppsala och en flexibel process så att vi kan lösa just ditt önskemål och behov. 

Vi har en god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC. 

Vi har god kreditvänlighet på våra industriportar i eskilstunaVi har god kreditvänlighet på våra industriportar i Eskilstuna

Kontakta oss gärna för en offert redan idag om du är intresserad av industriportar i Uppsala!